Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (11998 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:

Hahaha durny,nic nie sciemniam.Przywioze zdjecia to zobaczysz,a jak chcesz to nawet bilet Ci pokaze. Na serio bardzo mi szkoda tego spotkania,ale coz,nic nie poradze .Sila wyzsza.Moze kiedys sie uda dotrzec na takie spotkanie

dobra, trzymam za slowo, usprawiedliwienie musi byc, poparte zdjeciami co najmniej zaden egenmelding nie wchodzi w gre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wiewióra napisał:
ha ha widze że towarzystwa przybywa no i dobrze.ja chcialam namówic męża żeby się ze mna wybral no ale jak narazie na dzień dzisiejszy to jemu się niechceeeeeeee

ano my juz tak mamy, ze nam sie najczesciej nie chceeeee hahaha ale namawiaj go, namawiaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
agus.agus napisał:
ulv72 ja to poprosze w imieniu Katrin i mojej siostry zeby ktos nas laskawie zabral z lotniska bo inaczej zaginiemy w akcji na maxa, my calkiem ze wsi jestesmy i to nie polskiej ale norweskiej wie cpotrzebujemy silnego meskiego ramienia kto bedzie tak dobry i odhaczy 3 babeczki w sobote z lotniska?

no to teraz pewnie posypia sie propozycje od meskiego grona cos mi sie widzi, ze duzo nas bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(agus.agus)
Wiking
bez przesady nam styknie jeden ogarniety facet z Oslo zeby byl naszym przewodnikiem shizoli nie chcemy Ulv Ty normalny jestes?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
giovi2 napisał:

Hahaha durny,nic nie sciemniam.Przywioze zdjecia to zobaczysz,a jak chcesz to nawet bilet Ci pokaze. Na serio bardzo mi szkoda tego spotkania,ale coz,nic nie poradze .Sila wyzsza.Moze kiedys sie uda dotrzec na takie spotkanie

dobra, trzymam za slowo, usprawiedliwienie musi byc, poparte zdjeciami co najmniej zaden egenmelding nie wchodzi w gre

Dobra ,nie ma sprawy.Moge Ci nawet smalec przywiezc Zapytaj Faziego,on wie o co chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:
giovi2 napisał:

Dobra ,nie ma sprawy.Moge Ci nawet smalec przywiezc Zapytaj Faziego,on wie o co chodzi

No juz mi sie skonczyl,wiec jezeli bedziesz tak mila znowu zaopatrzyc mnie to bede wdzieczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
agus.agus napisał:
bez przesady nam styknie jeden ogarniety facet z Oslo zeby byl naszym przewodnikiem shizoli nie chcemy Ulv Ty normalny jestes?

a cos ty, ani troche zapytaj innych na forum, ode mnie najlepiej trzymac sie z daleka giovi na przyklad jak slyszy "spotkanie w oslo" i widzi mnie na liscie, to od razu zmyka daleko, ze hej !

a powyzej to zartobliwie bylo o tym wysypie propozycji, nic zdroznego na mysli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
No ja chetnie bym sie wybrala na to piwko tylko proponuje jednak wczesniejsze spotkanie pod "tygryskiem"

ps. wiewióra moze spotkamy sie i razem bedzie latwiej trafic do tego HRC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(alicja1)
Wiking
witam wszystkich!!
Mam 25 lat i jestem w Norge już 1,5 roku , niedawno przeprowadziłam sie do Oslo i szukam koleżanki żeby wyskoczyć na jakąś kawkę, piwko lub zakupy albo w ogóle żeby wyrwać sie z domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
aga84 możemy sie spotkac pod lwem zawsze to rażniej na Krupówkacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok